Luisterhuis RoosendaalOp woensdag 2 juni start in Roosendaal Het Luisterhuis, een initiatief van parochiaan Jeannette Jongenelen-de Kort. Het Luisterhuis is geopend op de 1e en 3e woensdag van de maand (op de even weken) van 14.00 tot 16.00 uur en is gevestigd in het voormalig theaterrestaurant van Schouwburg De Kring, Kerkstraat 1 te Roosendaal.

In Het Luisterhuis wordt vrijblijvend en gratis voor u ‘een kopje koffie met een oortje’ geschonken, dat wil zeggen: er is een luisterend oor te vinden en er wordt Aandacht met een hoofdletter geboden. In Het Luisterhuis is er vrijblijvend de gelegenheid tot gesprek, ruimte om jezelf te zijn en de ander te ontmoeten. Het is een gastvrije plaats om verhalen te delen, maar ook om ze te ontvangen, om stilte te zoeken en te vinden, om vriendschappen op te bouwen, om eenzaamheid en isolement te doorbreken.

Voor meer informatie: achterin de kerk vindt u hierover een flyer; u kunt ook een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..