logo seniorenpastoraatWebMisschien kijkt u wat vreemd op van het logo bovenaan dit bericht. Inderdaad, deze is gloednieuw en gebruiken we nu voor het eerst in deze uitnodigingsbrief. Daarvoor was u gewend aan het logo van Seniorenpastoraat Roosendaal Noord Oost of die van Zuid:

 

oud log senioren

Begin dit jaar zijn we gekomen tot een verregaande samenwerking onder één logo met één mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Al onze activiteiten blijven bestaan, maar nu samengebracht onder één noemer. Daar zijn we heel blij mee. Ieder van u is dan ook van harte welkom op alle activiteiten van het seniorenpastoraat, waar deze ook plaats vinden in de parochie.

beeldmerk seniorenpastoraat klAls het gaat over ‘ouder worden’ krijgt het gesprek vaak een zorgelijk randje. Veel aandacht is er dan voor de lasten van de ouderdom als het gaat om gezondheid en wonen bijvoorbeeld. Toch is er ook een ander beeld van de ouderdom, die van een gezegende leeftijd.

designed by PJM Rademakers