Logo SamenAanTafel vectorizedInmiddels loopt dit nieuwe lunchproject op twee locaties: op het Pastorale Steunpunt Zuid aan Kroevenlaan 100 en in buur thuis ’t Dijksteeke, ieder op eigen manier en met groeiende belangstelling. Het blijkt een schot in de roos te zijn en de deelnemers goed te doen. In het Pastorale Steunpunt Zuid vindt de aangeklede lunch plaats op elke 1e woensdag van de maand om 12.30 uur.


Deze lunch wordt aangeboden tegen de kleine vergoeding van € 3,50. Jong en oud zijn welkom. Centraal staan ontmoeting en gezelligheid met elkaar. Voor deze lunch dient u zich wel uiterlijk op vrijdag eraan voorafgaand aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel. 0165-53 46 67 (op werkdagen tussen 900-11.30 uur of 13.30-16.00 uur).
Er kan voor vervoer gezorgd worden naar deze maaltijd, zodat mensen die slecht ter been zijn ook kunnen deelnemen. En, misschien kent u wel mensen die veel alleen zijn en voor wie zo’n gezamenlijke maaltijd een echte opkikker kan zijn.

In buurthuis ’t Dijksteeke vindt de aangeklede lunch plaats op de 3e maandag van de maand om 12.00 uur. Ook hier geldt de kleine vergoeding van € 3,50 en aanmelding uiterlijk vrijdag eraan voorafgaand, maar dan via het buur thuis, tel. 0165 - 39 36 26.

designed by PJM Rademakers