Fr James MaltonDe organisatie van ‘De Missionaire parochie – Als God renoveert’ heeft onlangs gemeld dat er, na overleg met het team van Fr. Mallon uit Canada en andere betrokkenen, nieuwe data zijn vastgesteld voor de conferentie. Mits de omstandigheden rondom het coronavirus het toelaten, zal de conferentie worden gehouden op donderdag 5 en vrijdag 6 november 2020 in Oudenbosch.

De Missionaire parochie bij KRO-NCRV
Het programma Roderick Zoekt Licht van KRO-NCRV besteedde op dinsdag 17 maart jl. op NPO2 uitgebreid aandacht aan het thema van de missionaire parochie. De aflevering laat zien hoe de Alphacursus en het boek ‘Als God renoveert’ een belangrijke rol spelen in de vernieuwing van het parochieleven in Barneveld.

Mediapriester Roderick Vonhögen gaat op zoek naar het geheim van het succes van de Alphacursus. Het programma is terug te kijken via kro-ncrv.nl/roderickzoekt.