Donderdag 24 september is er een informatieavond voor ouders van de kinderen die in 2021 in Roosendaal hun eerste communie willen laten doen.
In verband met alle Corona-maatregelen kun je je niet inschrijven via de website, maar kun je dat op de informatieavond doen. Op deze avond wordt uitleg gegeven over wat de gevolgen zijn van de Corona-maatregelen voor de eerste communie. De data waarop de communievieringen zullen zijn worden op deze avond bekend gemaakt. Tegelijkertijd is er gelegenheid tot vragen stellen en kunt u uw kind aan het einde van de bijeenkomst inschrijven. De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Josephkerk

U kunt zich voor de informatieavond opgeven via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor de ouders van de kinderen die in 2020 in Roosendaal hun communie zouden doen, maar waarvan de communie is uitgesteld naar 2021 komt een andere informatieavond. Zij worden hier via de mail persoonlijk voor uitgenodigd.
Deze kinderen zullen in de twee weekenden van 11 en 18 april hun communie doen.

designed by PJM Rademakers