Zaterdag 17 juli is er na ruim ander halfjaar eindelijk weer een snuffelmarkt gehouden.2021 07 17 Snuffelmarkt door Corrie van As 2 Website
Deze is gehouden in de tuin, schuur en garage van het parochiecentrum en op het kerkplein. En natuurlijk ook wat kleinschaliger dan voorheen.

Alle ingrediënten voor een geslaagde markt waren die dag aanwezig: het prachtige zomerweer; enthousiaste vrijwilligers, trouwe bezoekers èn kopers die blij waren dat we er weer waren. Met velen een dankbaar weerzien; sociale contacten bij de koffie op het terras en zeker niet te vergeten het diaconale karakter van de markt.
En dat alles coronaproof!
Vooral mensen met een smalle beurs hebben hun pannenuitzet; servies; bestek; meubilair e.d. weer op orde. Ook voor de koopjesjagers was er voldoende te “snuffelen” en te koop.

Het resultaat mag er zijn! Een mooi bedrag van € 2.592,46.
Iedereen: organisatoren; vrijwilligers en kopers bedankt. Chapeau!