Ieder jaar vieren wij in onze kerk en parochie op 2 februari het feest van Maria Lichtmis. Het moment dat Jozef en Maria met hun zoon Jezus voor het eerst naar de tempel gaan om hem op te dragen aan God.

We vieren dat in onze parochie door alle gezinnen uit te nodigen waarvan dit jaar een kind is gedoopt. Ieder kind krijgt dan zijn of haar doopschelp met naam om mee naar huis te nemen en alle kinderen worden opnieuw gezegend met de kinderzegen.

Graag nodigen wij u met uw gezin, peter en meter, opa's en oma's en andere familieleden uit om daarbij aanwezig te zijn op:

Zondag 5 februari 14.00 uur in de St Josephkerk ZONDAG 5 FEBRUARI 2023

Graag even een berichtje of u wel of niet aanwezig kunt zijn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In afwachting van uw reactie,

met vriendelijke groet,

Jacqui Verheijen,
namens de Werkgroep Doop Sint Norbertusparochie.