JKRAlle jongeren vanaf 16 jaar zijn van harte uitgenodigd bij Jong Katholiek Roosendaal!
Begin januari 2022 is de parochie begonnen met de Alpha Youth, de jonge variant van de Alpha cursus. Misdienaars, tieners van een voormalige tienergroep en livestreamers deden mee. ‘Hoe gaan we verder?” vroeg de leiding aan de jongeren. “Iedere week zo verder gaan!” was de wens. Zo gaat het al ruim anderhalf jaar. De jongerengroep is uitgegroeid tot een vriendengroep waar geregeld jongeren bijkomen. Sterker nog: we hopen op steeds meer nieuwe vrienden!


Centraal staat dat we dichter naar Jezus toe willen groeien Dus bidden we samen, het liefst in de kapel of de kerk. De ene keer kijken we een goede video, de andere keer nodigen we een spreker uit en we maken graag praisemuziek. Een keer in de maand komen we samen met andere jongeren in de kathedraal van Breda voor een jongerenmis.
Ff online een indruk krijgen? Kijk op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/jongerengroeproosendaal.

Tijd: Iedere vrijdagavond van 19.30 tot 22.00 uur

Locatie: zaaltje van de pastorie van de Sint-Josephkerk (Sint Josephstraat 2). Wil je ff contact voor je komt? Mail ons via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

designed by PJM Rademakers