Logo seniorenpastoraat klWoensdag 20 februari a.s. organiseert Seniorenpastoaat Roosendaal Noord Oost weer een ontmoetingsmiddag in buurtcentrum Kalsdonk, Rector Hellemonsstraat 2 a te Roosendaal. Dit keer luidt het thema: ‘Een persoonlijk afscheid’.

In een tweeluik wordt stilgestaan bij de wensen en mogelijkheden rondom het levenseinde en het afscheid. Seniorenpastor Petra Versnel zal eerst iets vertellen over de afscheidsrituelen die de katholieke kerk rijk is. Hierna zullen plaatselijke uitvaartverzorgers Patrick Wezenbeek en Ingrid Spijkers praktische informatie geven die u kan helpen bij een goede voorbereiding op de uitvaart zoals u dat wenst.

Inloop vanaf 13.30 uur; om 13.45 uur beginnen we met het programma.
De middag duurt tot uiterlijk 16.00 uur.

U kunt zich op drie manieren aanmelden tot uiterlijk maandag 18 februari a.s.:

1) per telefoon van Parochiecentrum Emmaüs: (0165) 534 667;
3) schriftelijk bij Parochiecentrum Emmaüs, Sint Josephstraat 2, 4702 CW Roosendaal.