Op zondag 7 juni 2020 kunnen kinderen van onze geloofsgemeenschap H. Maria Hemelvaart, die nu in groep 4 zitten, hun eerste communie doen. Aan deze viering gaat een voorbereiding voor de kinderen vooraf.
Mag ook uw kind zijn/haar eerste communie doen, dan vragen wij u het aanmeldformulier dat u vindt op de website van de parochie www.sint-norbertusparochie.nl in te vullen voor 15 februari.
Graag nodigen wij u uit voor een ouderavond op maandag 10 februari om 19.30 uur in het pastoraal Centrum, Kerkplein 7 in Nispen. Op deze avond informeren wij u over de voorbereiding en de viering van de eerste heilige communie van uw kind. U hoort dan meer over het project ‘Door de Poort’ en de data van de voorbereiding met de kinderen.
In de viering van zondag 5 april om 9.30 uur zullen de communicanten zich presenteren aan de geloofsgemeenschap van Nispen.

Link naar opgave formulier Eerste Communie te Nispen

Werkgroep Eerste Communie Nispen