In de wijk Tolberg ligt de DE-Toltuin. Deze naam is aan de tuin gegeven door de leerlingen van de basisscholen, de tuin ligt namelijk tussen de D-bergen en de E-bergen in, midden in de woonwijk.
Het belangrijkste deel van DE-Toltuin is de moestuin.
Een groepje enthousiaste vrijwilligers is hier druk bezig met het verbouwen van groenten.
Als je groenten verbouwt, wil je de opbrengst ook graag met anderen delen.

Mieke Stroop en de vrijwilligers van DE-Toltuin zijn online in gesprek gegaan en het diaconale project ‘Wij willen delen’ is een schot in de roos. De groep wil met verse groenten de pakketten aanvullen. Dit betekent een geweldige aanvulling en de vrijwilligers zijn heel blij dat ze dit goede doel kunnen ondersteunen.
Natuurlijk moeten de groenten wel geoogst worden. Vandaar dat wij als werkgroep ‘Wij willen delen’ op zoek zijn naar enkele vrijwilligers met groene vingers die 1 of 2 halve zaterdagen in de maand een handje willen helpen in de tuin en vooral in het seizoen willen helpen bij het oogsten. Op die manier kunnen we serieus iets voor elkaar betekenen. Als u die vrijwilliger bent of denkt te zijn en u wilt er meer over weten, dan kunt u mij altijd bellen of mailen en zal ik er u alles over vertellen. Wij kijken uit naar een prettige en vruchtbare samenwerking met DE-Toltuin.

Namens de werkgroep “Wij Willen Delen”: Mieke Stroop.
Tel. 06-125 162 06 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

designed by PJM Rademakers