Helma LaanenOp 6 oktober start Helma Laanen dit najaar een basiscursus mandala tekenen voor iedereen die zin heeft om met het mandala tekenen aan de slag te gaan. Tekenervaring is niet nodig! In de cursus maak je kennis met: Golfbeweging - Stromingsbundels en stromingsbeelden - Spiraal - Lemniscaat - Kleuren en kleurtechnieken - Rechte lijnen & verdeelschema's - spiegelen en vormprincipes.

Elke les gaan we met één van de bewegingen uit de mandala aan de slag. Je krijgt achtergrondinformatie en leert zowel intuïtief als vanuit een werkbeschrijving een mandala te maken.

Half oktober gaat er weer een nieuwe cursus Iconen iconen schilderenSchilderen van start. De cursus is eigenlijk op vrijdagmiddag van 14.30 tot 17.30 uur.
Maar als er voldoende deelnemers zijn, komt er ook een cursus op zaterdag van 10.30 tot 13.30 uur.

U kunt bij opgave natuurlijk uw voorkeur voor de vrijdagmiddag of de zaterdag opgeven. Hieronder vindt u alle informatie over het Iconen Schilderen.

Zou u niet te lang willen wachten met opgeven, zodat de cursusleidster de materialen op tijd in orde kan maken.

SpiritinRoosendaal 1‘Spirit in Roosendaal’ beoogt activiteiten omtrent spiritualiteit en zingeving te verzamelen en te organiseren in en om Roosendaal. Het is een initiatief van de Parochie Sint Norbertus, de communiteit van de zusters Franciscanessen van Mariadal en de Protestantse Gemeente in Roosendaal.

Ga naar website Spirit voor het programma

SpiritColofon

‘Spirit in Roosendaal’ is een initiatief van de Norbertusparochie in Roosendaal, de communiteit van de Zusters Franciscanessen van Mariadal en de Protestantse Gemeente Roosendaal.

Website : www.spiritinroosendaal.nl

Bankrekening NL06 RABO 0153554827 t.n.v. RK Sint Norbertusparochie inzake Spirit in Roosendaal.

Postadres: Spirit in Roosendaal, Sint Josephstraat 2, 4702 CW Roosendaal.

Contactpersoon: Marjeet Verbeek: 0615955443

Spirituitgaven

Jan Jongmans: Ave Maria. Beelden van Maria op gevels in Roosendaal.
                      Met twee wandelroutes € 8.-

Jan Jongmans: Kapelletjesroute. Fietsroute langs Mariakapelletjes in