peuter kleuterviering 2 oktoberOp zondag 2 oktober om 11.00 uur, wordt binnen de Sint Norbertusparochie een leuke en leerzame Peuterkleuterviering georganiseerd. Deze viering is gericht op kinderen van ongeveer 1 tot en met 7 jaar oud (groep 3 of 4), maar ook hun broertjes, zusjes, ouders of verzorgers, opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

Het thema van deze viering is het Bijbelverhaal “Een mandje in het water”. Heel lang geleden woonde in Egypte een meisje, dat Mirjam heette. Mirjam had een baby-broertje. Mirjam en haar broertje hoorden bij de grote familie van Abraham, over wie de laatste viering voor de zomervakantie is gegaan.

Zij woonden in Egypte. De farao van dat land, een soort koning, was bang, dat de familie van Abraham de baas wilde worden over Egypte en dat niemand meer naar de farao zou luisteren. Daarom bedacht hij een gemeen plan, waardoor het voor het baby-broertje van Mirjam gevaarlijk werd. Gelukkig kreeg de moeder van Mirjam een heel slim idee. Wil je weten, welk idee? Kom dan kijken en luisteren naar dit mooie verhaal! Het verhaal zal door een paar kinderen worden uitgebeeld.

We hebben weer een hele leuke knutselactiviteit bedacht voor na de viering en er zal voor jullie limonade en voor de “grote mensen” koffie en thee zijn. Je mag samen met papa of mama een klein bootje knutselen. Daarna mag je lekker met je handjes in het water spelen, want natuurlijk gaan we uitproberen of je bootje blijft drijven!

De viering zal plaatsvinden in de Onze Lieve Vrouwekerk, Kade 23 in Roosendaal en zal beginnen om 11.00 uur.

We zijn heel blij, dat we jullie in de kerk kunnen ontmoeten. We vragen jullie vriendelijk om je zoveel mogelijk te houden aan de Corona-adviezen van de Rijksoverheid. Een van deze adviezen is: blijf thuis bij klachten! Afstand houden is niet meer verplicht, maar 1,5 meter blijft een veilige afstand. Op deze manier proberen we elkaar en zeker mensen met een kwetsbare gezondheid te beschermen. Voor meer informatie: www.rijksoverheid.nl , “adviezen om verspreiding Corona te beperken”.

Hopelijk tot ziens op zondag 2 oktober!

Hartelijke groeten,

Pater Igo, Ria, Rianne, Charissa en Chantal