peuterkleuter3juliBeste jongens en meisjes, ouders en verzorgers,

Op zondag 3 juli wordt binnen de Sint Norbertusparochie een leuke en leerzame Peuterkleuterviering georganiseerd. Deze viering zal plaatsvinden in de Onze Lieve Vrouwekerk, Kade 23 in Roosendaal en zal beginnen om 11.00 uur en is gericht op kinderen van ongeveer 1 tot en met 7 jaar oud (groep 3/4), maar ook hun broertjes, zusjes, ouders of verzorgers, opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

Het thema van deze viering is het Bijbelverhaal “Een zoon voor Abraham en Sara”. Nog even en dan begint voor jullie de zomervakantie! Misschien hebben jullie al plannen gemaakt en gaan jullie op vakantie, een dagje weg of bij iemand logeren of spelen. Abraham en Sara gingen ook op reis.

Alleen wisten zij van tevoren niet waarheen. God beloofde Abraham de weg te zullen wijzen naar een heel mooi land. Maar daarvoor moesten Abraham en Sara weg van de plaats, waar ze woonden en hun familie achterlaten. Abraham was bang, maar hij ging toch, want hij vertrouwde op God en geloofde, dat God voor hem zou zorgen. God had een plan met Abraham. Wil je weten, welk plan? Kom dan naar de viering om te luisteren naar dit verhaal!

Zouden jullie alsjeblieft van thuis iets mee willen brengen naar de viering, wat jullie vast en zeker mee zouden willen nemen, wanneer je op vakantie gaat, een dag/halve dag weg of bij iemand gaat logeren? Tijdens de viering mogen jullie laten zien en vertellen, wat je hebt gekozen. Na afloop van de viering hebben we weer een leuke knutselactiviteit voor jullie bedacht en zal er voor jullie limonade en voor de “grote mensen” koffie en thee zijn.

We zijn heel blij, dat we jullie in de kerk kunnen ontmoeten. We vragen jullie vriendelijk om je zoveel mogelijk te houden aan de Corona-adviezen van de Rijksoverheid. Een van deze adviezen is: blijf thuis bij klachten! Afstand houden is niet meer verplicht, maar 1,5 meter blijft een veilige afstand. Op deze manier proberen we elkaar en zeker mensen met een kwetsbare gezondheid te beschermen. Voor meer informatie: www.rijksoverheid.nl , “adviezen om verspreiding Corona te beperken”.

Hopelijk tot ziens op zondag 3 juli!

Hartelijke groeten,
Pater Igo, Ria, Rianne, Charissa en Chantal