In navolging van de Nederlandse overheid hebben de bisschoppen kortgeleden enige versoepelingen doorgevoerd:

• u hoeft zich niet meer vooraf aan te melden, wel dient u bij binnenkomst van de kerk uw naam en telefoonnummer op de deelnemerslijst van de betreffende viering te plaatsen;
  • u hoeft geen mondkapje meer te dragen;
  • er mogen weer zoveel mensen deelnemen aan de vieringen als het maximum aantal zitplaatsen toelaat, waarbij de 1,5 meter afstand tot elkaar gewaarborgd is;

Het desinfecteren van de handen bij binnenkomst in de kerk en bij de communie blijft gehandhaafd, evenals het zitten op 1,5 meter afstand tot de kerkgangers die niet bij de eigen bubbel horen.

Deze maatregelen worden in onze parochie vanaf 6 juli a.s. van kracht.
Voorzichtigheid blijft geboden, gezien de pandemie nog niet geheel ten einde is.